Varning för WayGroup, Telefonhjälpen och Dom-kraft

Varning för WayGroup, Telefonhjälpen och Dom-kraft

GÄLLER KUNDER SOM SÖKT HJÄLP HOS OSS MED BESTRIDANDE AV OVAN FÖRETAGS BLUFFAKTUROR

Det har kommit till vår kännedom att personer från dessa företag ringer ut till kunder och utger sig för att ringa från oss. De uppger att det har nåtts en förlikning med någon av dessa företagen och att du ska swisha eller föra över en stor summa pengar så att de avslutar dina förehavanden hos dem. Det är INTE eJuristen eller något av våra systerbolag som ringer utan någon av företagen som du har en tvist med! De vill dessutom att du swishar till en privatperson eller för över pengar till en privatpersons bankkonto.

Om du blir uppringd från någon som utger sig att vara oss, be att få ringa tillbaka eller ring 031-376 01 55 och be kundtjänst koppla dig till din handläggare.

eJuristen eller våra systerbolag ber dig aldrig att swisha pengar till någon privatperson för att betala dina räkningar.

Om du har blivit utsatt, kontakta oss så hjälper vi till med polisanmälan. Det är samma personer bakom dessa företag fastän de får dig att tro att de jobbar mot varandra och på så sätt bedra dig. De har även starka kopplingar till blufföretaget MobileGroup/Telefonihuset som nyligen blev dömda att betala nästan 6 miljoner i marknadsstörningsavgift.

e-Juristen

Leave a reply