Med Lilla eJuristen får du som småföretagare en lugnare tillvaro. Vi finns här för att hjälpa dig med det mesta inom vardagsjuridik, såsom avtalsmallar, juridisk rådgivning, assistans vid bedrägeri och mycket annat.

Vi har en bred erfarenhet av att arbeta med vardagsjuridiska frågor inom avtal, ekonomi och arbetsrätt. Vad gör du om kunden inte betalar i tid? Har du rätt anställningsavtal för dina anställda? Om du får fakturor på saker företaget inte beställt?

Vad gör vi?

Hos oss får du alltid den hjälp som du för stunden behöver. Allt handlar om att du ska kunna fokusera på din verksamhet och överlåta de juridiska bitarna till oss. På så sätt frigör du din tid, som är det mest värdefulla kapitalet, och kan lägga den där den behövs i din verksamhet.

Din egen jurist

Hos oss har du tillgång till din egen jurist som du kan prata med. Vi har en mängd avtalsmallar, anställningsavtal och andra dokument som du har tillgång till och kan ändra i för att anpassa dem för din verksamhet. Vi skräddarsyr ett paket som passar dig och ditt företags behov.

 

Beställ

Lilla eJuristen
från kr495 / mån
  • Exklusive moms. Abonnemangsperiod 12 månader.
Offert

Dokument

Behöver du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret nedan eller ring oss på 031 -376 01 50.

*

*